CIFF Guangdžou | Excitech cnc baigėsi sėkmingai, su nuostabiais prisiminimais vietoje.

- 2024-04-01-

Kovo 31 d. CFF Guangzhou tarptautinė baldų mugė sėkmingai baigėsi. „Excitech“, kaip pirmaujanti išmaniosios gamybos įmonė šiame didingame renginyje, pristatė savo naujausią išmaniąją pakavimo liniją, durelėse ir spintelėje integruotą gręžimo ir frezavimo centrą, be dulkių pjovimo stakles, lazerinę briaunų klijavimo mašiną, sunkiųjų plieninių sijų kraštų klijavimo mašiną, aliuminio- į medieną integruota briaunų klijavimo mašina, didelio slėgio ritinėlio galų briaunų klijavimo staklės ir CNC visapusis šešiakampis grąžtas, kuris sulaukė didelio lankytojų ir pramonės ekspertų iš viso pasaulio dėmesio.


„Excitech“ stendas buvo sausakimšas žmonių, o naujoviški produktai tapo dėmesio centru.

Šioje parodoje „Excitech“ ne tik demonstravo pažangią įrangą, bet ir nuodugniai bendravo su baldų gamintojais, dizaineriais ir platintojais iš įvairių regionų. Bendraudama akis į akį, „Excitech“ ne tik geriau supranta rinkos paklausą, bet ir yra vertinga nuoroda į būsimą produktų kūrimą ir technologines naujoves.



Parodos metu kai kurie partneriai ir klientai lankėsi Guangdong Excitech CNC gamykloje, kuri sumažino atstumą ir padėjo tvirtus pamatus mūsų būsimam bendradarbiavimui.

CIFF Guangzhou tarptautinės baldų mugės sėkmė ne tik pademonstravo pažangius Excitech CNC pasiekimus išmaniosios gamybos srityje, bet ir padėjo tvirtus pamatus įmonei atverti rinkas bei plėsti verslą. Žvelgdama į ateitį, „Excitech“ ir toliau skirs save technologinėms naujovėms ir produktų atnaujinimui bei labiau prisidės prie pasaulinės baldų gamybos pramonės plėtros.